Отборът на Ботев (Пловдив) приема ЦСКА в един от най-интересните

...
Отборът на Ботев (Пловдив) приема ЦСКА в един от най-интересните
Коментари Харесай

Ботев приема ЦСКА в дерби на върха

Отборът на Ботев (Пловдив) приема ЦСКА в един от най-интересните мачове от 24-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е от 15:15 часа и опълчва втория и третия във краткотрайното класиране, въпреки и " армейците " да имат стабилен задатък пред своя конкурент.

И двата тима нямат загуба напролет, което прави мача още по забавен. Очаква се треньорът Азрудин Валентич да извърши две промени по отношение на състава от равенството 2:2 против ФК ЦСКА 1948 в последния кръг. Сред стартовите 11 се завръщат Па Конате и Мохамед Брахими. В групата за срещата попадна и 20-годишния Джак Лейн, който вкара в дебюта си против Локомотив (Пловдив) при триумфа с 2:0.
 ЦСКА остана без френско крило за визитата на Ботев
ЦСКА остана без френско крило за визитата на Ботев

Групата на " армейците " за утрешното дерби

Тимът ще бъде воден от капитана Тодор Неделев, който дружно с Брахими ще работи зад централния нападател Бароан.



От своя страна наставникът на гостите Стойчо Младенов се надява да може да употребява капитана Юрген Матей. Нидерландецът претърпя интервенция на ухото, само че към този момент тренира пълноценно. Дали ще стартира от първата минута ще се взема решение в последния миг.

В групата попадна и привлеченият през зимата Браян Морено, който към момента не е направил своя дебют поради проблеми с контузия. Отляво в отбраната се завръща Брадли Мазику, който пропусна семейството против Царско село заради наказване.

Вероятни сформира:

Ботев (Пловдив): Аргилашки, Пунчец, Супрайен, Генев, Току, Мертенс, Рабей, Конате, Брахими, Неделев, Бароан

ЦСКА: Бусато, Мазику, Матей, Кох, Турицов, Мухар, Юга, Гарсес, Кери, Йомов, Кайседо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР