Отборът на Ботев Пловдив приема Славия в интересен сблъсък от

...
Отборът на Ботев Пловдив приема Славия в интересен сблъсък от
Коментари Харесай

Залог Изход от кризата за Ботев и Славия

Отборът на Ботев Пловдив приема Славия в забавен конфликт от 11-ия кръг на efbet Лига. Мачът е през днешния ден от 16 часа в Коматево и може да го наблюдавате в директно предаване по NOVA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В GONG.BG пък ще проследим развиването на срещата минута по минута.

Определено двата отбора не се намират в най-хубавата си форма, като и Ботев, и Славия заемат място в долната половина на таблицата. Пловдивчани са 12-ти с актив от едвам 8 точки, до момента в който отборът от Овча купел е девети с една повече.

Големият проблем за домакините е осъствието на капитана Лъчезар Балтанов, който пропуща срещата. Под въпрос за нея остава Ван Арнем. Ботев влиза в мача след сложна победа над Миньор Перник в шампионата за Купата на България. „ Канарчетата” се постановиха с 2:1 и продължиха към осминафиналите на шампионата.

Фернандо Виана означи първите си два гола и очакванията на пловдивчани са свързани точно с него и формата, в която се намира. Ботев записа едвам два триумфа от началото на сезона и през днешния ден определно ще хвърлят всичко най-хубаво, за нови три точки, които биха им помогнали да се изкачат с няколко позиции в таблицата, изпреварвайки точно днешния си противник.

Проблемите за наставника на Ботев са най-много в предни позиции, като към този миг отборът от Пловдив е с второто най-слабо нахлуване в efbet Лига.

Настроението в лагера на „ белите” е надалеч по-добро след изразителния триумф с 4:0 над Загорец за Купата. Столичани обаче не мгоат да се похвалят с добра статистика при визитите си в Пловдив. Славия няма триумф над Ботев на техен терен от 2016 година.

Наставникът на Славия Златомир Загорчич има куп проблеми с контузени състезатели. Милен Гамаков пък пропуща срещата поради наказване.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР