Отборът на Ботев Пловдив посреща тима на Септември в мач

...
Отборът на Ботев Пловдив посреща тима на Септември в мач
Коментари Харесай

Ботев Пловдив търси първа победа в елита срещу Септември София

Отборът на Ботев Пловдив посреща отбора на Септември в мач от 8-ия кръг на efbet Лига. Срещата е през днешния ден от 18:30 часа въз основата на „ жълто-черните ” в Коматево.

Футболистите на старши треньора Желко Копич към момента търсят първата си победа от началото на сезона. До този миг „ канарчетата ” съумяха да запишат единствено една точка в актива си и заемат предпоследното място в таблицата дружно с тима на Спартак Варна.

От своя страна отборът на Септември продължава да демонстрира прелестен футбол и към този момент натрупа 7 точки от началото на акцията.

В последния кръг столичани съкрушиха Берое с 3:1 на националния стадион „ Васил Левски ”, до момента в който Ботев загуби от Черно море в мача на сезона до този миг – 3:4! Ботев позволи три загуби в трите си домашен срещи до този миг. Срещу Септември в Пловдив обаче, „ канарчетата ” са безкомпромисни – четири следващи триумфа в последните четири часа.

Извън сметките за Ботев Пловдив продължава да бъде Тодор Неделев, който към момента се готви по самостоятелна стратегия и не тренира с тима, както и Станислав Работов, който също е с контузия. Под въпрос за мача остава и Самюел Супрайен.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР