Отборът на Бешикташ съобщи за две положителни проби за новия

...
Отборът на Бешикташ съобщи за две положителни проби за новия
Коментари Харесай

Две положителни проби за COVID-19 в Бешикташ

Отборът на Бешикташ заяви за две позитивни проби за новия ковид в клуба, три дни откакто управлението на Турската лига разгласи желанието си сезонът да бъде възобновен през юни. Лидерите в класирането Трабзонспор, първенците Галатасарай и грандовете Фенербахче и Бешикташ са измежду водещите клубове, които възобновиха тренировки на дребни групи по-рано тази седмица, като по едно и също време с това правят и тестване на всички в тима.

Един футболист от състава на Бешикташ и един член на треньорския щаб са инфектирани с COVID-19 и към този момент са почнали своето лекуване, оповестиха от клуба. Вчера тимът на Фенербахче разгласи за един случай на инфектиран с ковид.

В понеделник Турция разгласи, че стартира поетапно охлабване на карантинните ограничения за битка с пандемията, като Турската футболна федерация възнамерява да рестартира шампионата на 12 юни. Страната се пробва и да провежда семейството на финала на Шампионската лига, който би трябвало да се състои в края на август, като е допустимо в Турция да се проведат също по този начин четвъртфиналите и полуфиналите на влиятелната конкуренция, с цел да се понижи до най-малко пътуването сред разнообразни страни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР