Отборът на Барселона вече проучва начини, по които може да

...
Отборът на Барселона вече проучва начини, по които може да
Коментари Харесай

Барселона започна операция завръщането на Лионел Меси

Отборът на Барселона към този момент изследва способи, по които може да се събере още веднъж с иконата си Лионел Меси на „ Камп Ноу “ през идната година, откакто той мина в Пари Сен Жермен през лятото на 2021-а година.

Меси се причисли към ПСЖ като свободен сътрудник, когато договорът му с Барса изтече и двете страни се споразумяха за удължаването му, макар че седемкратният притежател на „ Златната топка “ изиска да напусне през лятото на 2020-а година, само че тежките финансови проблеми на клуба се оказаха сериозна спънка, с цел да го записват в Ла Лига.

Говорейки през лятото, президентът на „ каталунците “ - Жоан Лапорта, беше безапелационен, че „ историята на Меси в Барселона не е завършила “.

„ Мисля, че е наша отговорност да се опитаме да... намерим миг да изправим тази глава, която към момента е отворена и не е затворена, с цел да има по-красив край. Като президент на Барса направих това, което трябваше (б.р. - остави Меси да напусне от финансова гледна точка). Но и като президент на Барса, и в персонален проект, мисля, че съм му длъжен “.

Само дни по-късно Лапорта съобщи:

„ Ние ще превърнем този блян в действителност “, бяха думите му по отношение на опцията да вземат Меси назад на „ Камп Ноу “.

Сега „ Mundo Deportivo “ оповестява, че Барса към този момент изследва методите да се събере още веднъж с Меси и не е наложително това да стате като деен футболист. Идеалният вид би бил аржентинецът да се завърне със сбоден трансфер през 2023-а година, макар че договорът му с ПСЖ включва алтернатива за още още спомагателни 12 месеца.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР