Отборът на Барселона може да се опита да привлече през

...
Отборът на Барселона може да се опита да привлече през
Коментари Харесай

Барселона ще се опита да измъкне Погба под носа на Реал

Отборът на Барселона може да се опита да притегли през идващото лято полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба. Както е известно, френският национал има контракт с „ алените дяволи “ единствено до края на сегашния сезон и бъдещето му остава неразбираемо, откакто за момента отхвърля да преподпише.

Догодина пък се чака „ каталунците “ да стартират своето възобновяване, откакто изгубиха своя капитан и икона Лионел Меси. Според „ Fichajes “ името на Погба се е появило в диалозите сред неговия сътрудник Мино Райола и президента на Барса Жоан Лапорта.

Суперагентът е уведомил Лапорта, че Погба сигурно ще бъде един от най-исканите играчи през идното лято. Смята се, че интерес към халф има от страна на Реал Мадрид, Пари Сен Жермен и Ювентус. Но финансовите проблеми на „ каталунците “ и „ биаконерите “ ги слагат в тежка обстановка по отношение на парижани и даже Реал.

Но в случай че Барса предложи оферта, изданието написа, че Райола ще се опита да убеди французина да избере предлагането на Барса преди останалите.

Смята се, че любимец за подписа на Погба си остава Реал Мадрид. „ Лос Бланкос “ възнамеряват два огромни прехвърлянето, за които не считат да дават пари - Погба и Килиан Мбапе от ПСЖ, чийто контракт също изтича идващото лято и се чака да продължи кариерата си точно на „ Сантиаго Бернабеу “.

El Barcelona sueña con la llegada gratis de Pogba
— Fichajes.net (@fichajesnet)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР