Отборът на Аталанта записа домакинска победа с 4:2 над Наполи

...
Отборът на Аталанта записа домакинска победа с 4:2 над Наполи
Коментари Харесай

Аталанта надигра Наполи в голово шоу, нов шок за “партенопеите”

Отборът на Аталанта записа домакинска победа с 4:2 над Наполи в зрелищен мач от 23-ия кръг в Серия “А”. Интересното е, че и шестте попадения паднаха след почивката.

Джан Пиеро Гасперини беше изпъден от пейката още в 20-ата минута, само че все пак неговият тим стигна до крайния триумф. Головото шоу стартира в 52-ата минута, когато Дуван Сапата беше прецизен с глава след подаване на Луис Муриел. В 58-ата обаче капитанът на гостите в този мач Пьотър Жиелински изравни с отлично воле. В 64-ата Муриел направи добър рейд и подаде към Сапата, който пък насочи топката към Робин Госенс, за който остана да върне преднината на бергамаските. В 71-ата Муриел се разписа за повторно в срещата и усили преднината на своя отбор. В 75-ата обаче Госенс имаше нещастието да си означи автогол след центриране на Матео Политано. Въпреки това Кристиан Ромеро оформи крайното 4:2 с удар с глава при осъществяване на корнер.

В последните минути на дуела обаче футболистите на двата тима стана очевидци на противен случай. Нападателят на неаполитанците Виктор Осимен се свлече на терена и беше изнесен на носилка. Според “Скай Спорт Италия” нигериецът е изгубил схващане. Това е следващият потрес за “партенопеите”, които в последно време са изтерзавани от редица травми. Серия А 23 кръг, неделя 21 февруари  Аталанта 4:2краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР