Отборът на Арсенал запази стопроцентовия си актив от началото на

...
Отборът на Арсенал запази стопроцентовия си актив от началото на
Коментари Харесай

Арсенал продължи без грешка след късен обрат срещу Фулъм

Отборът на Арсенал резервира стопроцентовия си актив от началото на сезона, откакто реализира сложен триумф над Фулъм с 2:1 вкъщи в мач от четвъртия кръг на Висшата лига. На " Емиратс " домакините изоставаха в резултата след час игра, само че съумяха да стигнат до цялостен поврат след два късни гола.

След нулево първо полувреме голмайсторът на " котиджърс " Александър Митрович се възползва от доста груба неточност на Габриел, с цел да открие резултата в 54-та минута. Сръбският национал лиши топката на централния бранител на " артилеристите " пред наказателното поле и прати топката във вратата на Арън Рамсдейл. Играчите на Микел Артета дадоха отговор бързо и след по-малко от 10 минути изравниха посредством капитана Мартин Йодегор, чийто удар от границата на наказателното поле рикошира в бранител на гостите и не остави шансове на Бернд Лено. Четири минути преди края на постоянното време Габриел се реваншира за грешката си, като вкара на празна врата отблизо разстояние след неприятно излизане на Лено след центриране от корнер.

По този метод Арсенал записа четвърта поредна победа през акцията и води еднолично в класирането с 12 точки, две повече от Манчестър Сити и Брайтън. Фулъм заема 11-та позиция в подреждането с актив от 5 точки. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР