Отборът на Арсенал постигна победа с 1:0 над Хъдърсфийлд в

...
Отборът на Арсенал постигна победа с 1:0 над Хъдърсфийлд в
Коментари Харесай

Арсенал изпрати Венгер с победа

Отборът на Арсенал реализира победа с 1:0 над Хъдърсфийлд в мача от последния кръг на Висшата лига. Така „ топчиите “ изпратиха мениджъра си Арсен Венгер с триумф. Официално френският експерт, който изкара последните 22 години отпред на клуба, си взе сбогом преди седмица.

Въпреки това, почитателите още веднъж му заявиха своето почитание, като имаше редица надписи изразяващи благодарност към работата на Венгер.

Същевременно със извоюваните три точки в последния дуел, Арсенал събра актив от 63 на шестото място. Хъдърсфийлд остана 16-и с 37.

Срещата стартира динамично с леко предимство за Хъдърсфийлф. Кристофър Шиндлер стигна до една топка в пеналта и стреля, само че Давид Оспина изпъкна с ослепително избавяне. Нова добра възможнсот се разкри пред Хъдърсфийлд в 12-ата минута, а в основата ѝ бе Томас Инс. Неговият удар мина над вратата.

„ Топчиите “ отвърнаха в 27-ата минута. Сеад Колашинац засече центриране от корнер, само че изкара топката в навън.

Поели самодейността в свои ръце, лондончани поведоха в 38-ата минута. Аарън Рамзи овладя прекрасен пас, комбинира с Обамеянг, който откри за 1:0.

След почивката и двата отбора имаха шансове да се разпишат, само че по този начин и не се стигна до смяна в резултата. В центъра на любопитни обстановки в интерес на „ артилеристите “ бяха Александър Лаказет и Гранит Джака.

Аарън Муй удари греда в интерес на домакините в на 88-ата минута, а Лоран Депойтре насочи рисков удар с глава, само че Оспаси избави.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР