Отборът на АЕК (Атина) показа, че е истински хегемон в

...
Отборът на АЕК (Атина) показа, че е истински хегемон в
Коментари Харесай

АЕК с дубъл в Гърция

Отборът на АЕК (Атина) сподели, че е същински хегемон в Гърция през този сезон. След като завоюваха купата в шампионата, в този момент възпитаниците на Матиас Алмейда подвигнаха и купата на страната. Те завоюваха финала против ПАОК с 2:0 и справедливо подвигнаха трофея, записвайки дубъл.

Срещата се игра във Волос пред празни трибуни, с цел да се избегне заплахата от ексцесии сред почитателите на двата тима. Съдия на мача пък бе немският първокласен съдия Феликс Брих.

Още по-впечатляващото в тази ситуация бе, че триумфът на АЕК пристигна с човек по-малко. Столичани останаха с 10 души на терена още в 6-ата минута, когато Лазарос Рота получи пряк червен картон за задържане на откъсващ се съперников състезател.

Въпреки това в 26-ата минута Аролд Мукуди откри резултата за АЕК, а в края на мача Пауло Фернандес заби и втори гол, с който дефинитивно подпечата триумфа на своя отбор.

Така АЕК завоюва трофея за пръв път от 2016 година насам и общо за 16-и път в историята си. ПАОК пък остава с 8 оценки и цели 14 изгубени финала. С най-вече купи е Олимпиакос - 28.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР