От записа изглежда, че Националният съвет на ПП обсъжда как

...
От записа изглежда, че Националният съвет на ПП обсъжда как
Коментари Харесай

Владислав Панев: Ако не беше ролята на президента, още тази седмица щяхме да имаме правителство

От записа наподобява, че Националният съвет на Политическа партия разисква по какъв начин да съблюдава предизборните си обещания към гласоподавателите, по какъв начин да форсира влизането на България в Шенген и еврозоната, счита Панев. Според него в записа няма изговорени неистини.

 

Става въпрос за диалог сред над 50 индивида. Става въпрос за спор, хора, които не са на еднообразно мнение, това не е лидерска партия, където водачът приказва 15 минути, всички ръкопляскат и си потеглят.

 

Напълно разумно е ГЕРБ да сменят позицията, само че ПП-ДБ са безапелационни, че не би трябвало да позволяват техни министри, разяснява Владислав Панев. Припомни, че вторият мандат към момента не е връчен.

 

" Силите, които не желаят непоклатимост в България, които не желаят ясна европейска ориентировка, ще създадат всичко допустимо държавно управление да не бъде формирано ", сподели Панев, визирайки президента Румен Радев и неговата администрация.

 

Според него в случай че не е била ролята на президента, още тази седмица сме щели да имаме постоянно държавно управление.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР