От Ювентус официално се сбогуваха с трима от досегашните си

...
От Ювентус официално се сбогуваха с трима от досегашните си
Коментари Харесай

Юве официално оповести раздялата с трима

От Ювентус публично се сбогуваха с трима от досегашните си футболисти, чиито контракти с клуба изтичат през днешния ден. Става въпрос за нападателите Пауло Дибала и Алваро Мората, както и за халфа Федерико Бернардески.

На своя уебсайт “бианконерите” разгласиха материали за всеки един от тях, в които благодарят на играчите и им пожелават шанс в бъдеще.

Дибала прекара седем години в Ювентус след прехвърлянето си от Палермо през 2015-а. С екипа на отбора той завоюва 12 трофея след 293 мача със 115 гола и 45 асистенции.

Аржентинецът обаче не се разбра с клубното управление за нов контракт и по този начин сега си търси нов тим.

Мората беше преотстъпен в “Старата госпожа” през последните два сезона. От клуба обаче отхвърлиха да задействат опцията му за закупуване и по този начин испанският национал се връща назад в Атлетико Мадрид.

Нападателят беше част от Юве и сред 2014-а и 2016-а, а във втория си интервал на “Алианц Стейдиъм” се регистрира с 32 попадения и 21 асистенции в 92 дуела.

Бернардески носи екипа на тима в продължение на пет години, откакто беше притеглен от Фиорентина през 2017-а. Той обаче не съумя да убеди клубното управление, че заслужава нов контракт, и по този начин си потегля като свободен сътрудник. Халфът изигра 183 срещи за торинския гранд, в които означи 12 гола и направи 20 асистенции.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР