От „Юнион Ивкони“ и „Груп плюс“ изпращатихо до медиите днес

...
От „Юнион Ивкони“ и „Груп плюс“ изпращатихо до медиите днес
Коментари Харесай

Служител на Автомобилна администрация свидетелства за репресивни разпореждания на министър Събев

От „ Юнион Ивкони “ и „ Груп плюс “ изпращатихо до медиите през днешния ден сигнал до ВКП по отношение на следващите нарушавания на закона, осъществени и разпоредени от министъра на превоза, за които свидетелства служите на ИА „ Автомобилна администрация “. Ето какво споделят превозвачите:
Докато обединеният транспортен отрасъл взе участие в безрезултатни работни групи, цените не престават стремително да вървят нагоре и Николай Събев издава незаконни нареждания за лишаване на лицензи на транспортни компании, както свидетелства чиновник на ИА „ Автомобилна администрация “. Министърът разпорежда да се търсят, а в случай че няма – да се измислят толкоз нарушавания, колкото е належащо, с цел да се оправдае идното лишаване на лицензи. Държавният чиновник самичък се свърза с шефа на „ Юнион Ивкони “ и „ Груп плюс “, с цел да опише за отмъщението, което е квалифицирано от министъра на превоза. Той е подготвен да спомага на Следствието с информацията, която има. От „ Юнион Ивкони “ и „ Груп плюс “ са безапелационни, че пошлият сюжет на Събев няма да успее, заради липса на каквито и да било правни причини.

Защо се случва това – тъй като си разрешаваме да изразим позиция, тъй като имаме вяра в демокрацията и тъй като желаеме съблюдаване на закона.

Изводи:
Когато един министър на страна в Европейски Съюз има частен бизнес в бранша, който управлява, това не е проблем. Когато един министър целеустремено унищожава Български пощи в името на развиването на частния си бизнес, това не е проблем. Когато един министър стартира да разчиства конкуренцията и употребява държавния уред за репресии върху частни компании, това не е проблем.
Това е стандарт за Николай Събев, който желае да ръководи повереното му министерство като частна компания. Но ние сме гласът на 10 000 пасажера, които транспортираме всекидневно, ние сме гласът на компания, която съществува към този момент 30 години и се развива сполучливо и отвън рамките на България. Ние сме гласът на нашите интернационалните сътрудници, които знаят името на страната ни, тъй като сполучливо и правилно си сътрудничим. Гласът на българският бизнес е гласът на свободния човек, който не желае да се върне посредством машината на времето на Николай Събев в 1944 година

Днес ние желаеме да се защитим, както бихме защитили правата на всеки жител в демократична България. И какво чуваме и виждаме – затръшването на стоманените порти в Народното събрание, оглушителния глас на отмъстителния човек, наричащ се министър, и обвиняванията, че сме политически обвързани, че сме по-черни от дявола, извършители, нередовни и противозаконни.

В своите дейности се уповаваме само на Закона, където няма място за страсти. Към актуалното писмо прилагаме сигнал до Върховна касационна прокуратура, където са посочени нарушаванията на редица нормативни документи, осъществени от Николай Събев и ръководената от него администрация. Вярваме, че това има значение за развиването на една европейска страна, каквато е България.Докато обединеният транспортен отрасъл взе участие в безрезултатни работни групи, цените не престават стремително да вървят нагоре и Николай Събев издава незаконни нареждания за лишаване на лицензи на транспортни компании, както свидетелства чиновник на ИА „ Автомобилна администрация “. Министърът разпорежда да се търсят, а в случай че няма – да се измислят толкоз нарушавания, колкото е належащо, с цел да се оправдае идното лишаване на лицензи. Държавният чиновник самичък се свърза с шефа на „ Юнион Ивкони “ и „ Груп плюс “, с цел да опише за отмъщението, което е квалифицирано от министъра на превоза. Той е подготвен да спомага на Следствието с информацията, която има. От „ Юнион Ивкони “ и „ Груп плюс “ са безапелационни, че пошлият сюжет на Събев няма да успее, заради липса на каквито и да било правни причини.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР