От втородивизионния Септември София официално обяви, че новият старши треньор

...
От втородивизионния Септември София официално обяви, че новият старши треньор
Коментари Харесай

Официално: Септември обяви новия си старши треньор

От втородивизионния Септември София публично разгласи, че новият старши треньор на първия състав ще бъде наставникът на дублиращия тим – Иван Гешев, който заменя на поста Красимир Балъков. Двете страни са взели решението да се разделят по взаимно единодушие.

Столичният отбор заема първото място във Втора лига с актив от 29 точки, с четири повече от преследвача си Монтана.

Ето какво написаха публично от Септември:

Ръководството на #СептемвриСофия и досегашният старши треньор Красимир Балъков взеха решение да се разделят по взаимно единодушие!

Закономерно отпред на #септемврийци застава треньорът на дублиращият тим Иван Гешев, който е един от най - сполучливите треньори в академията на #Септември и през последните години е значима част от развиването и налагането на лични юноши на професионалната сцена.

Новият ментор на " столичани " е роден на 14 април 1976 година, като кариерата му като треньор започва във Векта Пловдив, а през 2014 година минава в школата на ДИТ София, която е под шапката на Септември София! Има къс и сполучлив престой в академията на Ботев Пловдив, след което се завръща при " септемврийци ".

Под негово управление Септември София записва името си като първия български тим преодолял първи кръг в Младежката шампионска лига, откакто отстранява Академия Футболит от Албания.

Пожелаваме триумф на новият старши треньор на #Септември и благодарим на Красимир Балъков за всеотдайната работа, професионализъм и му желаем триумфи в новите инициативи!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР