От всяка житейска история, било то и телевизионна, може да

...
От всяка житейска история, било то и телевизионна, може да
Коментари Харесай

Големите малки лъжи съсипват животи

От всяка житейска история, било то и телевизионна, може да се извлече поука. Това важи с цялостна мощ за втори сезон на хитовата драма на НВО „ Големите дребни неистини “. Научихме, че даже и благородните неистини не водят до нищо положително.

Всяко едно от попълненията в Петорката от Монтерей се изправи пред демони от предишното, а основен провинен за това са точно лъжите и премълчаните истини.

Две от героините си заслужиха особено внимание през миналите седем епизода. Една от тях е Селест, в чиито токчета се разхожда Никол Кидман. Тя претърпя най-трудната борба в живота си – тази за своите деца. Тук, несъмнено, огромен принос има и Мерил Стрийп, която изигра чудовищно обликът на свекървището Мери Луиз (което в действителност е и същинското име на актрисата). От сцените с двете звезди безусловно можеш да настръхнеш, като 70-годишната легенда съумява да буди по едно и също време страдание и злоба у средностатистическия фен.

Изстрадала майка, погребала и двамата си сина, която не може да одобри обстоятелството, че вторият (Алексансър Скарсгард) е пребивал и изнасилвал дами. В същото време това изстрадало създание съумява да човърка в раните на близките по най-неприятния метод и то изцяло съзнателно. Критиците към този момент предвиждат, че тази роля ще прибави още една премия „ Еми “ в актива на Стрийп.

В първи сезон Бони Карлъсн, в чиято кожа скача Зоуи Кравиц, сякаш мина сред капките и не съумя да притегли внимание върху себе си. В настоящите епизоди обаче дъщерята на музиканта Лени Кравиц разпростра капацитета си в един по-сложен облик. Чувство за виновност поради убийството на Пери, брак без обич и разкрития за тежкото й детство, пропито с ненавист към майка й – всичко това стъпка другояче безпределно позитивната йога учителка от първите серии.

Петорката от Монтерей си дели заслугата за убийството, само че ръцете на Бони го направиха, тъй че най-естественият свършек бе тъкмо тя да се съобщи в полицията. Фактът, че финалните надписи се появиха преди да забележим по какъв начин любимките ни си признават за закононарушението и получават някаква присъда, или пък се отхвърлят в последния миг, е прекомерно неудовлетворителен свършек.

Добрата вест е, че Рийз Уидърспуун и Никол Кидман оставиха малката врата отворена за възможен трети сезон. Заговори се, че подобен не може да има, поради натоварения график на актрисите, само че „ те са влюбени в плана и биха се присъединили при няколко условия “.

Ще се радваме да създадем трети сезон, тъй като имаме положителни хрумвания, само че няма да го създадем, в случай че не се съберем всички... даже и децата “, показа пред изданието News Corp Australia нежната половинка на музиканта Кийт Ърбън.

Уидърспуун пък не издава какво по сюжет може да се е случило с петорката в полицията, защото към това би се въртял възможния трети сезон.

„ Важно е да не обсъждаме това, тъй като може да бъде обяснено в трети сезон. Не е неприятно да оставим малко тайнственост “, добави Кидман.

Източник: monitor
Снимка: НВО
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР