От ВиК се свързаха с Plovdiv24.bg, за да внесат уточнения

...
От ВиК се свързаха с Plovdiv24.bg, за да внесат уточнения
Коментари Харесай

ВиК Пловдив: Жената на телефона не се е изпуснала!

От ВиК се свързаха с Plovdiv24.bg , с цел да внесат разяснения във връзка снощната ни публикация  "Цяла кооперация без вода за през нощта поради пропуск ". Ето какво обявиха от водоснабдителното сдружение: По мотив оповестената информация за липса на водоподаване на ул. "Генерал Данаил Николаев " заради незавършена ремонтна активност на компания "Драгиев и Ко " съм длъжна да уточня следното:
1. "Жената на телефона " е на служба оператор в Контактен център и не се е "изпуснала ", а е предоставила на читателката Ви точна информация за казуса, която информация за липса на водоподаване в Пловдив на ул. "Генерал Данаил Николаев " №74 и №76 постъпва в Контактен център от Денонощен диспечерски пункт на "ВиК " ЕООД Пловдив.

2. Факт е, че на интернет страницата на Дружеството в раздел "Планови поправки " за 21.11.2017г. /вторник/ не е оповестена информация за ремонтна активност, която правим и/или в раздел "Аварии " за зародила повреда на горепосочения адрес.

3. Гражданите и домоуправителите, живеещи на адреса, са били осведомени, когато е станало ясно за позволения пропуск на фирмата-изпълнител, изтъквам инж.Гълъбов. 

Целта на нашите оператори е да обслужват и съветват входящи позвънявания постъпили от потребителите на Водоснабдяване и канализация, спомагат за решение на проблеми на клиенти със препоръки и информация всекидневно от 8:00 ч. до 20:00 ч. и Ви убеждавам, че употребяваният израз "изпуснала " е извънредно несъответствуващ за виновната работа, която чиновниците правят. 

С уважение 

Е.Найденова

Р-л Контактен център

"ВиК " ЕООД Пловдив
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР