Oт верига магазини Т-маркет изпратиха право на отговор във връзка

...
Oт верига магазини Т-маркет изпратиха право на отговор във връзка
Коментари Харесай

Стартира проверка след продажбата на развален хляб в Т-маркет в Гагарин

Oт верига магазини Т-маркет изпратиха право на отговор по отношение на наша обява от 24 февруари. Тогава пловдивчанка алармира, че е закупила самун от обект на Т-маркет, намиращ се в квартал Гагарин. Прибирайки се и отваряйки опаковката на продукта, дамата вижда, че хлябът е плесенясал.
Прочетете още

Публикуваме и правото на отговор на верига магазини Т-маркет:

" Във връзка с обява на тематика: „ Продадоха негоден самун на пловдивчанка в Т-маркет в Гагарин в обект T MARKET “, за обект T MARKET с адрес гр. Пловдив, ж.к. Гагарин, ул. Огражден, част от верига магазини, ръководени от „ Максима България “ ЕООД на 24.02.2023 година, изпращаме формален отговор.

След подадения сигнал от клиента неотложно са взети всички нужни ограничения.  Свързали сме с производителя на продукт пълнозърнест самун „ Златна Добруджа “, L05A04 и дружно сме задействали процедура по взимане на проба, с цел да се откри дали казусът е в цялата партида или е изолиран случай.

До момента не е констатирана претенция от различен клиент по отношение на тази партида. Цялата партида е изтеглена от продажба, макар че продуктът, за който е подаден сигналът, пълнозърнест самун „ Златна Добруджа “, е част от дейните ни промо оферти през февруари с цена 0,89 лева с Данък добавена стойност по отношение на цена за еднакъв продукт в конкурентни търговци от 2,19 лева с Данък добавена стойност. Като обществено виновна компания стартирахме през февруари седмици, в които с изключение на постоянните ни седмични промоции намалихме цените в най-основните категории на българския консуматор – самун и млечни артикули.

Хранителна верига T MARKET съблюдава всички нужни процедури и регламенти, гарантиращи на нашите клиенти качествени и безвредни артикули. Това е случаен случай, от който не би трябвало да се вършат отрицателни заключения за работата и предлаганите артикули, както на компания „ Савимекс “ като снабдител, по този начин и на нас, като продавач на продукта към крайния клиент

Поднесени са извинения на клиента и признателност за противоположната връзка.

С почитание,

Екипът на „ Максима България “ ЕООД "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР