От утре с решение на гръцкото правителство гърците ще могат

...
От утре с решение на гръцкото правителство гърците ще могат
Коментари Харесай

Супермаркетите в Гърция ще продават и нехранителни стоки

От на следващия ден с решение на гръцкото държавно управление гърците ще могат да купуват от питателните магазини топли облекла, одеала, радиатори и други нехранителни артикули, съобщи БГНЕС.
принуди гръцкото държавно управление да позволи на супермаркетите да продават някои продукти, с оглед затварянето на профилирани магазини, които продават нехранителни артикули.
 Вижте къде в супермаркета се намират най-евтините артикули Вижте къде в супермаркета се намират най-евтините артикули
Основната цел на супермаркетите е да ни накарат да оставим повече пари в тях. Служат си с разнообразни трикове, с цел да ни манипулират и да н...
Новият модифициран лист с артикули, на които е позволено да се продават в супермаркетите, беше оповестен през днешния ден в Държавен вестник. Разрешението влиза в действие от на следващия ден, 18 ноември.
Миналата седмица министерството забрани до края на заключването продажбата на артикули като облекло, играчки, електроника и мебели.
от вторник дава опция на комерсиалните магазини на летищата да работят по време на заключването. Магазините би трябвало да са в зоните след пунктовете за инспекция на билетите и багажа на пасажерите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР