От утре - 6 януари, във Варна цената на хартиения

...
От утре - 6 януари, във Варна цената на хартиения
Коментари Харесай

Поскъпват билетите за 60 и 90 минути в градския транспорт на Варна

От на следващия ден - 6 януари, във Варна цената на хартиения автобусен билет, платен от машина на спирката или в рейс или тролейбус, нараства от 1.60 на 2 лв. за 1 час пътешестване. Цената за 90 минути става 2.50 лв.. Всички останали цени остават непроменени.

За всички електронни карти ще се заплащат еднократно 2 лв. при пазаруването на пластиката, която по-късно може да се презарежда неведнъж. Цената на останалите билети остават без смяна - 4 лв. за целодневен билет, платен от машините на спирки и в автобус/тролейбус, 1 лев за 60 минути и 1.50 лева за 90 минути за билети, купени през мобилното приложение на Община Варна или посредством електронна предплатена карта за пътешестване. Тя може да се купи от машините на спирките и се презарежда там или в автобус/тролейбус.

Цената на едно презареждане е 10 лв., остава и бонусът от 1 лев на презареждане. При потреблението на тази карта тя би трябвало да се валидира в автобуса/тролейбуса, съгласно определеното време за пътешестване. Без смяна остава и цената на свободните абонаментни карти, които се купуват от пунктовете на ТАСРУД.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР