От ЦСКА - София използваха социалните мрежи, за да направят

...
От ЦСКА - София използваха социалните мрежи, за да направят
Коментари Харесай

ЦСКА - София: Няма перфектни съдии, да им дадем още няколко години толеранс, ще се научат

От ЦСКА - София използваха обществените мрежи, с цел да създадат подигравателен коментар по отношение на българското съдийство. Това се случи след вчерашния дуел на Лудогорец против Септември, извоюван от " орлите " с 3:1.

Столичният отбор откри резултата на " Хювефарма Арена ", а към края на първото полувреме разградчани изравниха. Преди гола обаче остана подозрение за нарушаване в офанзива на Матиас Тисера, който побутна Илия Миланов в тил, само че след обзор от ВАР попадението бе зачетено.
 Имаше ли нарушаване на Тисера преди изравнителния гол на Лудогорец против Септември? Имаше ли нарушаване на Тисера преди изравнителния гол на Лудогорец против Септември?
Припомняме, че преди няколко дни " алените ", дружно с Ботев (Пловдив), желаеха оставката на шефа на съдиите Виктор Кашай. 
 ЦСКА - София се причисли към Ботев в настояването на оставката на Кашай ЦСКА - София се причисли към Ботев в настояването на оставката на Кашай
В момента ЦСКА - София и Лудогорец водят борба за първото място в efbet Лига, като отборът на Саша Илич е водач с 37 точки, а 11-кратните първенци са с 35 пункта, само че и мач по-малко.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР