От църквата на баща си до световната сцена, Арета Франклин

...
От църквата на баща си до световната сцена, Арета Франклин
Коментари Харесай

Арета ФРАНКЛИН | Аз съм голяма жена. Имам нужда от голяма коса

От църквата на татко си до международната сцена, Арета Франклин живее в ритъма на своята душа и соул-музиката. Велика жена с възвишен глас, който покорява със силата на вихър. Нейната кариера стартира на 14 години с албум, наименуван " Songs of Faith ", а вярата трансформира сложния й живот в удивително странствуване. По пътя към любовта, водена от музиката, величествената Арета Франклин изрича своята дребна молитва. На 24 март, Кралицата на соул-музиката чества своя 73-ти рожден ден.

Aretha Franklin - I Say A Little Prayer

Да бъдеш Кралица – не става дума единствено за пеене. Да бъдеш Дива – отново не става дума за това. Ти би трябвало да правиш доста, служейки на хората.

Музиката е направила доста за всички нас. Тя е живо нещо, което ни води през времето – може да те върне години обратно в спомените, да те заведе до оня момент, когато се е случило нещо значимо в живота ти. Музиката е окуражаваща, вдъхновяваща, мощна.

Когато не съм на сцената, аз съм просто положителната съседка.

Ние всички желаеме да бъдем уважавани – мъже и дами, черни и бели. Това е наше главно човешко право.

Да се откажеш от любовта е сходно да загубиш килограми от тежестта си. Много по-лесно е да добавяш още, в сравнение с да се опитваш да се отървеш от тях.

Да бъда певица е подарък от природата. Това значи, че аз употребявам най-щедрия подарък на Бог, който ми е разрешил да го владея. И съм същински щастлива.

Когато Бог те обича – има ли нещо по-добро от това?

Снимки: mtv.com, cleveland.com, stargayzing.com, celebitchy.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР