От този уикенд много магазини и заведения в една от

...
От този уикенд много магазини и заведения в една от
Коментари Харесай

Протест на секс труженичките в Амстердам – съкращават работното им време, минават в нелегалност

От този уикенд доста магазини и заведения в една от атракциите на Амстердам – квартала на „ Червените фенери “ и близките улици в квартал „ Де Вален “ ще затварят по-рано, в това число обществените домове с витрините и други компании за полови услуги. Те ще би трябвало да затварят в 3 ч. през уикенда вместо в 6 ч., а секс тружениците показаха угриженост по отношение на решението на общината да ги принуди да затворят по-рано бизнеса си. Нарастват опасенията, че някои от заетите в тях могат да прибягнат до незаконна работа и укриване, с цел да компенсират загубата на приходи заради съкратеното работно време.

Протест, проведен от секс работничките, прекъсна съвещанието на градския съвет в четвъртък, на което се обсъждаха разновидности за местоположението на оферти сексуален център.

Протестиращите са връчили на кмета на Амстердам Фемке Халсема петиция, подписана от 266 сексработници, в която се упорства за повече полиция в квартала на алените фенери вместо по-ранно затваряне и пренасяне в сексуален център като опция на квартала на „ Червените фенери ”.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР