От този петък само в кината, любимите ни колоритни герои

...
От този петък само в кината, любимите ни колоритни герои
Коментари Харесай

Този петък откриваме празничния сезон с „Ела, изпей! 2“

От този петък единствено в кината, обичаните ни колоритни герои от попкултурния феномен на Illumination Ела, изпей! откриват празничния сезон с нов паметен театър, изпълнен с доста музика, танци, въодушевление и... доста завършения. Време е още веднъж да бъдем дружно и да мечтаем самоуверено. Ела, изпей! 2 още веднъж ни среща с предприемчивата, оптимистично настроена коала Бъстър Муун и неговия звезден състав от колоритни музикални реализатори, които приготвят най- грандиозното си шоу досега. Има единствено една измама: с цел да съумеят, първо би трябвало да убедят най-известната рокзвезда на света, отказала се от сцената и живееща в цялостно уединение, да се причисли към тях. Култовото ново зрелище на господин Муун означи своята премиера в България на 4 декември, когато на специфична празнична прожекция почитатели, известни персони и нетърпеливи малчугани се любуваха на ослепителната приказност, която Ела, изпей! 2 предлага.

Сцената на фантазиите отваря необятно порти от този петък, 10 декември, единствено в кината за всички, които са подготвени да се заредят с доста позитивни страсти и ентусиазъм!

За кино лентата: Срещаме колоритния Бъстър Муун в миг, в който той е решил да превземе Редшор Сити – блестящата международна столица на заниманието, представяйки напълно ново шоу. Без съответна концепция и още повече без предварителна спогодба, Бъстър и правилните му спътници – многодетната майка Розита, рокаджийката Аш, сензитивният, само че извънредно нерешителен Джони, срамежливата Мина и несъмнено, на къде без фамозния подбудител Гюнтер съумяват да се промъкнат с ловкост в офисите на международно известната компания Кристал Ентъртейнмънт, с цел да се явят на прослушване. Това обаче не е задоволително. Трябва им велика концепция – „ черешката “ на шоуто, и за какво това да не бъде една от най-легендарните рокзвезди Клей Калоуей, който обаче никой не е виждал от петнадесет години?! Но, когато имаш огромна фантазия и си подготвен на всичко, с цел да я осъществиш, няма какво да те спре!

Откриваме празничния сезон с Ела, изпей! 2 в кината на 10 декември на 2D и 3D.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР