От този месец гражданите вече могат да проверяват наличните си

...
От този месец гражданите вече могат да проверяват наличните си
Коментари Харесай

Как да проверите глобите си в КАТ онлайн

От този месец жителите към този момент могат да ревизират наличните си санкции към КАТ и онлайн. За съществуването на към този момент работещата платформа, припомниха от Съюза на българските автомобилисти.

Всеки може да види какви неизчистени прегрешения има чрез интернет база данни, налична ТУК. Нужно е да въведете своето ЕГН и номера на шофьорската ви брошура.

Улесняват пазаруването на кола, Борисов даде месец на администрацията

Управляващите се схванаха за промени в КАТ

Борисов за администрацията: Няма компютри и тоалетни. Уискито и бонбоните си вървят

Услугата е налична от няколко дни, само че към момента е допустимо да не изкарва нужната информация, в случай че свидетелството за ръководство на МПС е издадено през последната година, предизвестяват от СБА.

В средата на месец юни министър председателят Бойко Борисов даде огромни обществени обещания за олекотяването на бюрокрацията и намаляването на опашките в КАТ. Тогава той даде един месец на администрацията за осъществяването на основни промени.

Освен системата за санкциите, от есента би трябвало да проработи и електронен указател, който ще разреши на нотариусите да изпращат към КАТ документите при покупко-продажба на транспортно средство.

Това би икономисало на жителите още една опашка в атомобилната администрация.

Преодоляването на бюрокрацията минава през въвеждане на онлайн услуги за жителите във всички сфери, съобщи тогава министър-председателят, който назова "допотопни " изискванията на работа в КАТ.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР