От Тотнъм са предложили увеличение на заплатата на Антонио Конте

...
От Тотнъм са предложили увеличение на заплатата на Антонио Конте
Коментари Харесай

Тотнъм предлага на Конте драстично увеличение на заплатата

От Тотнъм са предложили нарастване на заплатата на Антонио Конте с 1 милион паунда, само че той към момента не е дал отговор дали ще остане отпред на лондончани.

Според " Телеграф " договарянията с наставника са почнали през предходната седмица, откакто актуалният му договор изтича след края на сезона. В него въпреки всичко има алтернатива Шпорите да го удължат за още един сезон.

Самият Конте очевидно ще обмисли деликатно окончателното си решение, а парите сигурно няма да бъдат необикновен приоритет, защото и сега той е един от най-добре платените мениджъри във Висшата лига, като прибира по 15 милиона лири на година.
 Ричарлисон навън за два месеца
Ричарлисон навън за два месеца

Ричарлисон получи контузия в тренировката преди мача с Хърватия

Наставникът желае да разполага с тим, който да се бори за купата, до момента в който сега има отбор, кадърен да реализира място в Топ 4. Затова и обстановката в спортно-технически проект ще бъде определяща за оставането му.

Тотнъм стигна до 4-ото място предходната пролет и в този момент още веднъж заема тази позиция. На тима следва 1/8финал против Милан в Шампионската лига, а от през вчерашния ден тренировки възобнови Хари Кейн, който ще бъде за следващ път основната фигура в състава, изключително след травмата на Ричарлисон, който ще е навън до 6 седмици.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР