От тази сутрин всички входове и изходи на международното летище

...
От тази сутрин всички входове и изходи на международното летище
Коментари Харесай

Масови сигнали за бомби в РМС, затвориха летището, училища, хотели и стадиони

От тази заран всички входове и изходи на интернационалното летище в Скопие са затворени поради сигнал за сложена бомба. От Министерство на вътрешните работи удостоверяват, че се правят инспекции от специфични звена за битка с тероризма, оповестява БВТ.

„ Полетите не са анулирани, само че придвижването сега е спряно, до момента в който не получим съобщение от Министерство на вътрешните работи, че е безвредно работата на летището да продължи по нормалния график “, оповестиха от „ Тав Македония “, която е концесионер на Летище Скопие.

За първи път вести за сложени бомби са изпратени до учебни заведения в цялата страна, като Куманово, Битоля, Кавадарци. В имейла, който е изпратен, написа:

„ Можем да вършим това всеки ден, искаш ли това? “ Защото краят не наподобява добър за вас и вашите деца, жители, хора. Или можете да решите най-сетне да вземете вярното решение. Спрете глобите. "

Днес бяха евакуирани стадион „ Тоше Проески “, два известни хотела в Скопие, 15 съществени и междинни учебни заведения, Футболната федерация на Македония, телевизия Сител, Национална телевизия.

Повече от два месеца Северна Македония не може да се оправи с подправени сигнали за бомби, които всеки ден изтеглят търговски центрове, учебни заведения и държавни институции.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР