От тази неделя зрителите на bTV ще могат отново да

...
От тази неделя зрителите на bTV ще могат отново да
Коментари Харесай

Липсваше ли ви? От тази неделя отново ще я гледаме на малкия екран!

От тази неделя феновете на bTV ще могат още веднъж да гледат една от безспорните емблеми на малкия екран – д- р Неделя Щонова. След доста години, в които нейната здравна графа беше един от значимите акценти в утринния блок, очарователната лекарка най-накрая извоюва да има лично предаване. То се споделя " Светът на здравето “ и ще може да се гледа всяка неделя от 11:30 ч.

Интересна, информативна, доста прочувствена, само че пък постоянно прецизна във обстоятелствата от здравната просвета, доктор Щонова има доста правилни фенове. През юли в " Преди обед “ тя сама разгласи, че кариерата ѝ минава на нов, по-висок стадий и беше изпратена с благи жестове и благодарности от водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев. Малко по-късно, при започване на август, доктор Щонова претърпя огромна персонална болежка, откакто татко ѝ умря. Посвещението, което написа тя за него във Facebook, трогна хиляди българи.

Преди старта на новото предаване обичаната телевизионна лекарка на България е влезнала в топ форма, освен физически, а и прочувствено и професионално. Това се вижда от нейните изчерпателни тематични постове във Facebook. Д-р Щонова разгласява и свои фотоси от планината, от финтеса, от парка, с което дава персонален образец на феновете си да водят здравословен метод на живот.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР