От Столичната община въвеждат промени в организацията на движението във

...
От Столичната община въвеждат промени в организацията на движението във
Коментари Харесай

Въвеждат промени в движението заради миенето на Южната дъга на Софийския околовръстен път

От Столичната община вкарват промени в организацията на придвижването по отношение на миенето на Софийския околовръстен път (СОП) – Южна дъга, оповестиха от пресцентъра на общината. 

От 23:00 часа на 13 май до 05:00 часа на 14 май се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по централното северно и южно пътно платно на СОП в сектора от бул. " Александър Малинов " до бензиностанция " ЕКО ". Движението ще се прави в локалните пътни платна в същия сектор. 
 
От 23:00 часа на 14 май до 05:00 часа на 15 май се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по централното северно пътно платно на СОП в сектора от бензиностанция " ЕКО " до бул. " България ". Движението ще се прави в северното локално пътно платно в същия сектор. 

От 23:00 часа на 15 май до 05:00 часа на 16 май се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по централното южно пътно платно на СОП в сектора от бул. " България " до бензиностанция " ЕКО ". Движението  ще се прави в локалното южно пътно платно в същия сектор. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР