От снощните брифинги не видяхме какво точно от сглобката не

...
От снощните брифинги не видяхме какво точно от сглобката не
Коментари Харесай

Пеканов: Не видяхме какво точно не могат да разделят от сглобката, но ще се разберат

" От снощните брифинги не видяхме какво тъкмо от сглобката не могат да разделят. Снощи прекъснаха филм, добре че не беше " Ергенът " - щеше да има още по-голямо неодобрение, тъй като действително не се сподели доста ", съобщи Пеканов.

Според него обществото не е научило какво тъкмо желаят ръководещите между тях след двата изключителни брифинга нощес.  " Трудно ми е да проучвам снощната обстановка, както множеството български жители гледат конференциите, само че нищо не разбрах ", призна Пеканов.

Той съобщи, че не е имал диалог с никого след снощните вечерни конференции на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Пеканов посочи, че нито президентът му се е обаждал, нито някой различен.

Трябва да се намерят верните болшинства, с цел да се случат промените, настоя той. Пеканов счита, че сериозните проблеми пред страната са влизането на страната в еврозоната и сухопътните граници на Шенген и изрази паника, че първата цел няма да бъде реализирана от началото на идната година.

" Срокът за влизането ни еврозоната от 01.01.2025 година не е действителен. Но през юни, в случай че ни одобряват, ще ви донеса една торта " Сахер " от Виена ", сподели някогашният длъжностен вицепремиер, който преподава в австрийската столица.

Пеканов посочи, че България е получила пари по Плана за възобновяване и резистентност единствено при ръководството на служебните кабинети.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР