Съратникът на Боян Сарате Мирослав Паскалев - Зорец, който беше

...
Съратникът на Боян Сарате Мирослав Паскалев - Зорец, който беше
Коментари Харесай

Навръх Цветница: Съратник на Боян Расате е нападна Иво Божков

Съратникът на Боян Сарате Мирослав Паскалев - Зорец, който беше в обединението на Българска социалистическа партия за общинските избори и застана зад Ваня Григорова, атакува журналистът Иво Божков. Той самият описа във фейсбук за преживяването си:



  " Неделя обед, слънчево, Цветница - прекрасен ден и прелестен български празник. Но не и в случай че си изтъкан от ненавист. Слагам багаж в колата и се връщам за още. На отсрещния тротоар слушам " Глей го пе***** с каква пед**** кола " Не обръщам внимание, тъй като не ми се занимава.
Продължава се: " Скоро, скоро всички като вас ще ви ши**** по улицата ". Тук към този момент се обръщам и виждам, че думите се изричат от мъж с бяла коса, който върви и ме гледа. До него върви човек, който незабавно различавам като Боян Расате, а той самия не знам по какъв начин се споделя, само че знам, че е някакъв прочут и се сещам, че съм го виждал на една фотография, на която държи на раменете си дете, което носи табела " Върнете дъгата на децата, пе * "

На " скоро всички като вас ще ви ши**** по улицата " към този момент отговорих: " Какъв ви е казусът? "
Въпросният белокос единствено това чакаше. Слезе от тротоара, пресече улицата и се прилепи безусловно на 5 см от мен. Тъй като не е някакъв анонимник, виждам, че ме предизвика да го блъсна или по най-малкия метод докосна, с цел да ми отвърне. Естествено не го върша, при което ме удря с лявата си ръка в корема под ребрата. В този миг не разбрах, само че по-късно открих, че в тази ръка той държи ключовете си от колата. Установих го тъй като той самият се беше порязал до палеца на лявата ръка, а аз се оказах с одрана кожа на корема там където ме удари с пестник.

След удара в корема, незабавно извадих телефона си и почнах да протоколирам. Секунда по-късно ме ритна, под коляното, което се вижда и в записа. 
В този миг по тротоара минаваха няколко дами, който станаха очевидци на тази грозна сцена. Догоних ги с телефона, с цел да попитам на записа дали са били очевидци на случката. Потвърдиха и ми пожелаха радостен празник.
Върнах се още веднъж до мястото и 10 минути питах въпросният очевидно 60+ човек за какво ме атакува физически. Очевидно знаеше доста добре кой съм, тъй като загатна, че съм търсил провокация за предаването ми, което нямало рейтинг...

Първите му думи пред телефона ми бяха, че е националист, а през целия диалог говореше за соросоиди, за непознати сътрудници, за ППДБ, които ограбили България за две години и цялата политическа хибридна агитация, която се лее в интернет на воля.
Извиках полиция и дадох показания. Сега търся записи от камерите в региона на случката.
И по този начин, възрастен българин с бяла коса, на Цветница в неделя атакува българин единствено тъй като има различен мироглед от неговия и му се заканва, че скоро това ще вършат по улиците с тези като мен ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР