От Следствения комитет на Русия съобщиха, че негови следователи са

...
От Следствения комитет на Русия съобщиха, че негови следователи са
Коментари Харесай

От Следствения комитет на Русия съобщиха, че техни следователи работят в Мариупол

От Следствения комитет на Русия оповестиха, че негови следователи са почнали непрекъсната работа в Мариупол, като събират данни за  осъществени от украинската власт закононарушения.

По-рано съветското министерство на защитата разгласи, че отваря филантропичен кулоар за изтегляне на цивилните жители от територията на завода " Азовстал " в Мариупол.

Коридорът ще работи през днешния ден, на следващия ден и вдругиден от 8:00 до 18:00 часа московско време. От военното ведомство твърдят, че през посочения интервал въоръжените сили на Русия и формированията на Донецката национална република приключват едностранно бойните дейности, изтеглят се на безвредно разстояние и подсигуряват извеждането на мирните поданици в определената от тях посока - както към Русия, по този начин и към следените от украинските управляващи територии.

Губернаторът на Белгородска област в Русия Вячеслав Гладков заяви на собствен ред, че тази заран от територията на Украйна са били обстреляни селата Журавльовка и Нехотеевка. Няма данни за жертви. В Нехотеевка са били разрушени къща и гараж. 

 Жена държи портрет на сина си, военнослужещ от полк Азов, погубен в Мариупол, до момента в който участва на протест на площада на Независимостта в Киев, Украйна, 3 май 2022 г./Снимка:ЕПА/БГНЕС
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР