Рентгенограф в болница Дева Мария от Лурд“ в Дрогеда, който

...
Рентгенограф в болница Дева Мария от Лурд“ в Дрогеда, който
Коментари Харесай

Рентгенограф в болница „Дева Мария от Лурд“ отстранен поради неотговаряне на обаждания

Рентгенограф в болница „ Дева Мария от Лурд “ в Дрогеда, който не съумя да отговори на многократните опити да се свърже с него, с цел да извърши незабавно сканиране на седем- едномесечно бебе със сериозна контузия на главата е със спряна регистрация за три месеца.

Санкцията следва констатацията, че рентгенологът Ugochukwu Owoh е отговорен за професионално нарушаване и неприятно професионално показване при три обособени случая в болничното заведение преди две години, в това число неотговаряне на повиквания, когато е на повикване.

Г-н Owoh също имаше условия, свързани с регистрацията му като рентгенолог за интервал от девет месеца след приключване на краткотрайното му премахване.

Разследване, извършено предишния ноември от CORU – регулаторният орган на експертите в опазването на здравето и обществените грижи – получи доказателства, че господин Owoh не е дал отговор на многочислени позвънявания и текстови известия, изискващи от него да извърши незабавно сканиране на бебето момче на 24 юли 2022 година

Рентгенографът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР