От ръководството на Тотнъм желаят да популяризират с още своя

...
От ръководството на Тотнъм желаят да популяризират с още своя
Коментари Харесай

Тотнъм иска Антъни Джоуша да се бие на новия стадион

От управлението на Тотнъм желаят да разпространяват с още своя нов стадион.Те желаят международният първенец в тежка категория Антъни Джошуа (държи международните трофеи на IBF (Международната боксова федерация), WBA (Световната боксова асоциация) и WBO (Световната боксова организация) в бокса да се бие на техния стадион.

Лондончани са подготвени да договарят с боксьора, който се чака по-късно тази година се завърне на боксовия кръг с мач в Обединеното кралство.

В момента Джошуа изпитва компликации да си откри нов конкурент, откакто Джарел Милър бе заловен с допинг.

Преди време Джошуа имаше мачове на някогашния "дом " на "шпорите " - "Уембли ". Стадион, на който те играха съвсем два сезона, преди да дочакат завръщането си на "Тотнъм Стейдиъм ".

Именно на "Уембли ", през април 2017-а година, самият Джошуа победи огромния си съперник за международните трофеи на WBA, IBF и IBO - Владимир Кличко.

Последният боксове мач в остарелия дом на Тотнъм - "Уайт Харт Лейн ", се състои през септември 1991 година, когато Крис Еубанк нокаутира Майкъл Уотсън.

Междувременно се чака 29-годишният американец Анди Руис да е идващият конкурент на Джошуа, само че тази информация към момента не е доказана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР