От прокуратурата поискаха наказанието за 19-годишната ромка да бъде максимално

...
От прокуратурата поискаха наказанието за 19-годишната ромка да бъде максимално
Коментари Харесай

Последна Информация: България В Тотален Шок! 19-Годишната Гергана Удуши Детенцето Си! Преди Малко Убийцата Е Била

От прокуратурата желаеха наказването за 19-годишната ромка да бъде оптимално плануваното съгласно закона, а точно 20 години отнемане от независимост. Като претекстове държавното обвиняване посочи метода, по който Благоева е умъртвила рожбата си. Прокурорът Тодор Павлов се усъмни в искреността на Гергана, че съжалява и че не е осъзнавала какво прави. Според него това е за гонене на привилегията за понижаване на присъдата.

Адвокатът на Гергана опонира, че младата жена не е осъзнавала какво прави. Доводите за това той отбрани с обстоятелството, че Благоева е имала тежко детство, изоставена сама да се оправя с тежестта на живота и ранното и задомяване. Още преди да навърши пълноправие към този момент имала две деца, което съгласно бранителя е раздрусало душeвността й.

От думите му излиза наяве още, че момичето е изоставено от околните си и до ден сегашен. Пред годината, в която тя е в ареста, никой не я е посещавал. По време на убийството Гергана била объркана, не знаела какво да прави. Изоставена била и от мъжа с който живее – Янко. 21-годишният мъж даже не е бил признал убитата Анка.

Той обаче пристигна в залата и като скри омразата си, съобщи, че желае пожизнен затвор или смъртно наказване. Благоева и юриста й желаеха най-лекото наказване – 15 години затвор.

„ Съжалявам! Не знаех какво правя ”, бяха последните думи на 19-годишната Гергана. След малко заседание, магистратите признаха за отговорна за жестокото ликвидиране на дъщеричката си. Реално момичето ще остане 12 години зад решетките. Присъдата предстои на обжалване и митинг. Защитата на Гергана ще реши дали да се възползва от това си права откакто се запознае с претекстовете на съда.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР