От “Продължаваме Промяната са готови да помогнат в съставянето на

...
От “Продължаваме Промяната са готови да помогнат в съставянето на
Коментари Харесай

ПП ще помогнат за кабинет, ако 3-тият мандат е при партньори

От “Продължаваме Промяната ” са подготвени да оказват помощ в съставянето на кабинет, в случай че третият мандат бъде връчен на някой от досегашните им сътрудници. Това се разбра в студиото на " Събуди се " от представителя на кабинета “Петков ” Лена Бориславова.

“За нас е значимо да се положат всички старания при сформиране на кабинет с третия мандат. Ако партията, която получи манадта е някоя от досегашните ни сътрудници, те ще създадат всичко допустимо да им помогнем, в случай че не се пристъпват някои политики и правила ”, сподели Бориславова.

“От Политическа партия показахме, че за нас постовете не са водещо нещо. Това, с което тръгваме напред, когато влизаме в договаряния, постоянно е било първо диалог за политики, съответни законопроекти и ограничения, зад които ние заставаме.

Кирил Петков преотстъпи мястото си на Асен Василев, когато публичното мнение беше, че това е по-добрият вид за сформиране на държавно управление. Опитваме се да сме диалогични ”, добави тя.

По-скоро са вероятни избори през есента, изрази персоналното си мнение Лена Бориславова. Не можем да имаме диалози за постове преди да имаме имена.

Никола Минчев го познавам, има доста огромни качества, той стана ръководител на Народно събрание за образец. Това потвърждава, че младите лица в България са за образец, похвали го Бориславова. Ако бъде подсилен от болшинството в Народното събрание, това е гаранция за един постоянен кабинет.

Ще останем ли на студено през зимата?

Ако има служебно държавно управление, то ще се опита да обезпечи едно устойчиво обезпечаване на газ и да подсигурява помощи на нуждаещите се, изясни Лена Бориславова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР