От Продължаваме промяната критикуваха остро БСП заради схеми и скандални

...
От Продължаваме промяната критикуваха остро БСП заради схеми и скандални
Коментари Харесай

БСП отрече твърденията за схеми в горския сектор

От " Продължаваме промяната " подлагаха на критика остро Българска социалистическа партия поради схеми и скандални политически назначения в горския бранш. Подготвят се промени в Закона за горите, които целят деполитизация на бранша и извеждане на Агенцията по горите от Министерството на земеделието.

Докато се реализира нужната промяна, Народното събрание ще бъде коректив на политическите злоупотреби в съдружното държавно управление, сподели пред БНР депутатът от " Продължаваме промяната " Александър Дунчев:

Дунчев отправи остри рецензии към Българска социалистическа партия за схеми и скандални политически политически назначения в горите:

" Тотална чистка на всички предходни фрагменти и то не на схемаджиите, чистят се честни шефове, които са се потвърдили, че са неподкупни и които отстояват на напън ".

" Горската система да бъде завладяна от партийни функционери, с цел да могат горите да се употребяват за партийни и предизборни цели ", предизвести той и обяви, че има поддръжката на сътрудниците си в Народното събрание.

От левицата отхвърлиха да има нередности при назначенията в горски стопанства. Председателят на парламентарната група на левицата Георги Свиленски прикани Дунчев да даде обстоятелства за изказванията си:

" Корупция в земеделието няма! Напрежение няма! Оттам нататък не мога да разясня нищо повече. Всеки може да приказва каквото желае. Факти требват! Разбира се, че няма схеми ".

От ГЕРБ настояха прокуратурата да се самосезира, а " Демократична България " и " ИТН " отхвърлиха да има напрежение в обединението.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР