От Продължаваме промяната“ използваха медийната си мощ, за да наложат

...
От Продължаваме промяната“ използваха медийната си мощ, за да наложат
Коментари Харесай

Борисов: ПП приложи ефекта на жабата - сложиха народа в тенджера и го свариха

От „ Продължаваме промяната “ използваха медийната си мощност, с цел да наложат погрешни тълкования на редица тематики. Такава позиция изрази водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.  

" Те лъжеха и упрекваха, употребиха голямата си медийна мощност и успяваха на наложат на обществото тематики, които въобще не са по този начин. Помните, Асен Василев ви заплаши с пет години затвор, упрекнаха младежкия ГЕРБ, че е вдигнал цената на горивата. " - сподели Борисов пред младежката организация на партията.

" Ние имаме памет, медиите имат записи. Всеки, който желае да ме опровергае, да го направи.

Ние с Делян Добрев, Теменужка Петкова и Георг Георгиев си поиграхме да извадим разликите в цените на бензина, нафтата, всеобщите горива, което се използва, освен по месеци, а по дни. Искаме да ви срещнем какво е извоювано от джоба на българите, всеки ден какво е вадено, тъкмо резултатът на горещата жаба. Това те направиха с българския народ – сложиха го в една тенджера и го свариха. " - уточни той.

" В последния ден на ГЕРБ – 11 май 2021 година, петролът вид „ Урал “ е бил 67 $, а междинният е 76 $ “, напомни водачът на ГЕРБ, като добави, че единствено за един ден бензинът е надписан с 9 120 000 лева. 

„ Всеки ден е вадено от джоба на българина и след това викат 25 стотинки “, означи той.

Депутатът Делян Добрев от своя страна посочи, че за интервала от 25 февруари до 31 декември 2022 година „ са ни изцакали с 3 милиарда “.

По думите му, чистата загуба е 3,6 милиарда и акцентира, че точно от този интервал стартира да се образува този един лев. „ В този интервал има разлика в цената на петрола, той е бил с 9 $ по-скъп. Сумарният резултат сред $ и петрола е към 33%, обаче върху половината от тази сума, тъй като тя е константа – данък и Данък добавена стойност. “ - разясни Добрев.

" Те по тази причина не желаят да се вършат сметки, по тази причина декларацията на Политическа партия е подкрепена 49 от тях и 14 от „ Да, България “, акцентира Борисов. " Всъщност една трета от „ Да, България “ не са дали своят вот за тях. 63 депутати са подкрепили единствено декларацията, която предложиха партията на „ Промяната “ в Народното събрание. Само ГЕРБ има 67 депутати, а държавно управление, което ние предложихме с министър председател проф. Габровски, имаше 115 депутати „ за “. Е, тогава кой е в изолираност? Само за 6 месеца? Вече не се оферират и за министър председатели и министри, това значи, че са се дискредитирали и пред своята партия. " - добави той. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР