От поредицата са продадени общо над 75 милиона копия, като

...
От поредицата са продадени общо над 75 милиона копия, като
Коментари Харесай

The Witcher официално е една от най-успешните игри на всички времена

От поредицата са продадени общо над 75 милиона копия, като единствено от играта The Witcher 3: Wild Hunt са продадени над 50 милиона копия

Емил Василев преди 4 минути 3 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 8:06 | 29.05.2023

Колко радиоактивно е било тялото на Мария Кюри?

ХардуерДаниел Маринов - 18:37 | 28.05.2023

Бритиш Телеком разгласи най-лошата позиция за слагане на рутерa вкъщи

КриптовалутиВелимир Кръстев - 16:42 | 29.05.2023

Артър Хейс: Повишаването на тавана на дълга и банковата рецесия в Съединени американски щати ще взривят „ буре с барут “ на крипто пазарите

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

The Witcher е много сполучлива игра и нови данни от разработчика на играта CD Projekt Red (CDPR) ни дават по-добра визия за това. Общо от поредицата са продадени над 75 милиона копия, а единствено от The Witcher 3: Wild Hunt са осъществени повече от 50 милиона от тези продажби, оповестяват от студиото.

Подобни числа демонстрират, че поредицата е един от най-успешните франчайзи на всички времена. За съпоставяне, The Witcher 3 е в непосредствена непосредственост до хитови заглавия като Mario Kart 8 Deluxe и Red Dead Redemption 2. И двете заглавия са продадени в над 53 милиона копия и са измежду най-продаваните игри на всички времена.

Предстоящи планове

Данните за продажбите на франчайза The Witcher сигурно ще набъбнат доста през идващите години. CDPR неотдавна разгласява актуализация за идващото потомство за The Witcher 3 през декември. CDPR създава и няколко други заглавия от франчайза The Witcher. Някои от заглавията включват римейк на първата игра The Witcher, нова трилогия The Witcher и обособена игра, наречена Project Sirius.

Надяваме се тези нови заглавия да се оправят по-добре от Cyberpunk 2077 при стартирането си на пазара. Въпреки това, CDPR всъщност промени тази игра, когато пусна пач за идващото потомство през февруари предходната година. Според CDPR, идното огромно обновяване на Cyberpunk 2077, Phantom Liberty, ще бъде показано на събитието Play Days на Summer Game Fest през юни, което е единствено за хора със специфични предложения.

Netflix също залага доста на франчайза The Witcher, като неотдавна разгласи, че телевизионния сериал ще има и пети сезон, макар че третият сезон към момента не е излязъл. Третият сезон ще бъде последният с Хенри Кавил в ролята на Гералт. Лиъм Хемсуърт ще го наследи в четвърти сезон.

Франчайзът The Witcher реализира незабравим триумф в света на игрите. Влиянието му се простира надалеч оттатък сферата на видеоигрите. С впечатляващ връх по продажби, сполучлива телевизионна акомодация и отдадена почитател база, триумфът на франчайзът е в действителност непостижим. Наследството на The Witcher като една от най-успешните серии игри на всички времена е несъмнено. Нейното въздействие върху гейминг промишлеността ще се усеща още дълги години.

Играли ли сте The Witcher? Споделете с нас в раздела за мнения по-долу.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР