От понеделник Николай Колев - Босия започна безсрочна гладна стачка

...
От понеделник Николай Колев - Босия започна безсрочна гладна стачка
Коментари Харесай

Николай Колев - Босия започна нова гладна стачка - пред президенството

От понеделник Николай Колев - Босия стартира безсрочна гладна стачка пред президентството, където се намира непрекъснато.
Общественикът, който постоянно показва позицията си посредством стачки и постоянно присъединяване в митинги, упорства за аргументирано единодушие или отвод за основаване на непрекъснато настояща Кръгла маса към президентството, която да сътвори една качествена Стратегия за развиване на България през идващите години.
През 2018 година Босия гладуваше 80 дни с искане да се почисти транспортното министерство и „ Автомобилна администрация “ от, по думите му, проведената незаконна група и оставката на Ивайло Московски.
На митингите през 2012 и 2013 година точно Босия поведе " доматената гражданска война ". Той протестираше и против избора на тогавашния основен прокурор Сотир Цацаров.
" Днес пуснах уведомително писмо в деловодството на софийската община, че от 10 ч. в понеделник, 7 август съм в безсрочна гладна стачка пред основния вход на Президентството. (бел.ред - евентуално Босият има поради 7 септември)
 Новите дела на Босия: Свобода на медиите, съкращаване на 1/2 от администрацията, здрава правосъдна система и уволнения наред Новите дела на Босия: Свобода на медиите, съкращаване на 1/2 от администрацията, здрава правосъдна система и уволнения наред
" Мнозина ме питат по какъв начин ще продължа оттук-нататък. Въпросът ми звучи необичайно, тъй като аз не съм трансформирал курса си към условие на цялостн...
Исканията ми са за аргументирано единодушие или отвод за основаване на непрекъснато настояща Кръгла маса към президентството, която да сътвори една качествена Стратегия за развиване на България през идващите години. В тази кръгла маса няма да вземат участие политически партии, а единствено качествени и приети публични дейци от страната.
След встъпването в служба като президент на република България съм му изпратил към този момент 6 писмо с това предложение и нямам нито един отговор. Ако беше направена тази Кръгла маса, в този момент нямаше да има митинги и погроми. Просто щеше да бъде гласувана в Народно събрание и основано Програмно държавно управление, което да осъществя стратегиите и да смени модела ", написа Босия в блога си.
 
Всичко за митингите следете
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР