От подкрепата на добри хора отново има нужда хасковско семейство.

...
От подкрепата на добри хора отново има нужда хасковско семейство.
Коментари Харесай

Семейство в безизходица има нужда от помощ

От поддръжката на положителни хора още веднъж има потребност хасковско семейство. Добрина и Христо Трендафилови към този момент години водят борба дъщеричката им да върви свободно. Хриси е с диагноза болест на Блаунт - двустранно. От 8 март фамилията е в детска ортопедична клиника „ Ашау “, Германия, където е осъществена интервенция на едното краче. „ Интервенцията се поема от Здравната каса, само че никой не ни беше споделил, че след интервенцията ще са нужни още средства за ортези за коляното, приспособяващи средства за инвалидната количка, ортопедично корито и може би други, за които към момента не са ни съобщили “, заяви майката на детето.

„ Ние нямаме опция да поемем всички спомагателни разноски, а пък от клиниката не се наемат да създадат нищо, преди да им бъде платено. За това се обръщаме към състрадателни хора за помощ, защото сме в невъзможност “, приканва дамата.

„ Хриси сега е доста изнервена, не дава на докторите да я пипнат, само че имаме вяра че скоро след изписването, ще ѝ мине този стрес “, показа още тя.

Детето е по лечебни заведения от както се е родило и има късмет да върви обикновено. Докато води борбата за това, фамилията мина през друго тестване. На бащата Христо се наложи трансплантация на бъбрек, която се случи с поддръжката на доста хора.

Семейството се надява още веднъж на поддръжка, защото не може да се оправи единствено в този тежък миг.

Ако имате опция и предпочитание да помогнете, може да го извършите:

IBAN: BG02PIRB73241605408703

BIC: PIRBBGSF

Христо Трендафилов - татко на Християна

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР