От паста, през модерния прочит на азиатската кухня, предложения за

...
От паста, през модерния прочит на азиатската кухня, предложения за
Коментари Харесай

МЕТРО представи иновативни и гурме продукти по време на Националната Кулинарна купа на България 2021

От паста, през модерния прочит на азиатската кухня, оферти за феновете на свинското и говеждото и кафе запалянковците, както и с изкушаващи веган други възможности на месото МЕТРО България завладя небцето и задоволи желанията на всеки клиент на тазгодишното 13-то издание на Националната Кулинарна купа на България 2021. Събитието се провежда от Българската асоциация на професионалните готвачи (БАПГ) и за първа година се организира в Интер Експо Център на 13, 14 и 15 май. В него се включиха над 70 кулинари, измежду които възпитаници от 24 професионални гимназии от страната, представители и ученици на кулинарни академии, както и професионални готвачи.


Като приближен сътрудник на ХоРеКа бранша МЕТРО България поддържа за девета поредна година най-голямото кулинарно събитие и конгрес за среща на експерти в областта на туризма в страната. Чрез надпреварата Национална Кулинарна купа на България, което има за цел да разпространява кулинарното изкуство, като в същото време подтиква развиването и подобряването на експертите, компанията още един път сподели поддръжката и обвързаността си с сектора.

Специално за ХоРеКа бранша МЕТРО показа новаторски решения, свързани с приготвянето и представянето на артикули, част от богатия подбор на компанията. Безспорно звездата в програмата беше Бариста Веселин Панов, притежател на интернационалната премия Espreso Italiano Campeon на Istituto Nazionale Espresso Italiano (INEI). Той придвижи феновете на кафето в слънчева Италия, където се любуваха на своето обичано еспресо и парещ шоколад с марката Cagliari, който показва кафеени сортове, подбрани от най-хубавите експерти. Шеф Робин Виляреал и началник Виктор Жечев предложиха съвременен и забавен прочит на екзотичната азиатска кухня със стрийтфуд кнедли като гьоза, ха кав, сиу май и ченг фунг. В събитието се включиха и началник Юри Велев, Веселин Дойков и Румен Гигов от МЕТРО Академия. Те показаха веган артикули други възможности на месо като телешко и пилешко, веган кайма и бургери от личната марка на веригата МЕТРО Chef. Те са създадени от напълно растителни съставки – соя, пшеница и/или грах, имат високо наличие на протеини и фибри, и невисок % мазнини. Шеф Юри Велев и представители от МЕТРО Академия срещнаха посетителите и с прясно замразена паста Zini и говежди и свински артикули Duroc.



„ Национална Кулинарна купа на България е следващата ни стъпка, посредством която желаеме да подпомогнем и развием българския ХоРеКа бранш и експертите в него. За МЕТРО положителното партньорство се основава на поддръжка в сложен миг, в какъвто безспорно се намираме сега, доверие и целенасочени дейности и по тази причина ще продължим да предлагаме новаторски решения и стратегии за развиване на сектора “, сподели Никола Готрон, изпълнителен шеф на МЕТРО България.

МЕТРО България награди спечелилите в две категории на надпреварата. „ Готвач на България 2021 “ е Христо Фильов, а наградата в „ Модерен прочит на българска кухня “ отиде при Петьо Станишков.
 На пазар с грижа, отговорност и поддръжка за дребния бизнес в страната На пазар с грижа, отговорност и поддръжка за дребния бизнес в страната
Като част от задачата си да бъде покрай самостоятелния бизнес в страната, МЕТРО България започва самодейност „ До теб. За Коледа&ldq...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР