От първи март 5G ULTRA става достъпна за всички абонати

...
От първи март 5G ULTRA става достъпна за всички абонати
Коментари Харесай

5 месеца достъп до 5G Ultra и 500 000 МВ бонус от А1

От първи март 5G ULTRA става налична за всички клиенти на мобилни проекти на А1, които имат смарт телефон, съчетаем с 5G ULTRA мрежата на телекома. За да се възползват от цялостните ѝ благоприятни условия, клиентите на А1 ще получат по на оптималната скорост. Бонусът може да се задейства през приложението Моят А1 или портала Моят А1 на A1.bg.

С това 5G ULTRA на А1 става изцяло налична за актуалните клиенти, без значение от мобилния тарифен проект, който употребяват все още на промоцията. Допълнителните мегабайти се задействат еднократно и би трябвало да бъдат изразходени в границите на идващите пет месеца. След края на промоционалния интервал те не се трансферират в последващи месеци. е личен за всеки клиент на гласова услуга и не може да дава на други клиенти на А1.

ще бъде разполагаем за активация в Моят А1 до 31 март. От А1 припомнят, че с цел да се възползват от 5G ULTRA, клиентите би трябвало да имат и съвместимо с най-бързата мрежа на А1 устройство. Списъкът със смарт телефони, които поддържат 5G ULTRA, е наличен в онлайн магазина на А1.bg. Само година след старта на 5G ULTRA мрежата има доста оферти за съвместими смарт телефони в другите ценови класове.

Клиентите с тарифен проект, който включва 5G ULTRA, ще се радват да научат, че без значение от определения от тях абонамент, ще могат да употребяват мрежата на оптималната скорост. Така на процедура всички тарифни проекти Unlimited ще се изравнят като благоприятни условия за скорост на връзката с .

Aбонатите, които останат уверени от преимуществата на 5G ULTRA и неограничената скорост, могат да преминат към по-висок тарифен проект на А1, без да дължат неустойки, без значение какъв брой време остава от настоящия им проект. Както и до момента, мобилните проекти на А1 резервират опцията за персонализация посредством включените във всяко предложение позиции за цифрови услуги. Всеки клиент може да добави услуги Select с достъп до мобилна телевизия А1 Xplore TV GO, спортните канали Diema Xtra и МАX Sport, музикалната стрийминг платформа Deezer, HBO GO и други.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР