От партия Възраждане представиха Бойко Атанасов като техен кандидат за

...
От партия Възраждане представиха Бойко Атанасов като техен кандидат за
Коментари Харесай

Възраждане предлагат Бойко Атанасов за председател на КПКОНПИ

От партия " Възраждане " показаха Бойко Атанасов като техен претендент за ръководител на Антикорупционната комисия (КПКОНПИ).

Атанасов е следовател с 20-годишен опит и съгласно водача на партията Костадин Костадинов ще бъде праволинеен в битката с корупцията по високите етажи на властта.

" Към корупцията в страната би трябвало да има нулева приемливост. Г-н Атанасов е потвърдил, че е човек, който не прави взаимни отстъпки и има хъса да смачка гръбнака на корупцията ", сподели Костадинов.

" Приех номинацията, тъй като не са ми поставяни условия”, зяаяви Атанасов. Според него сега не се организира никаква битка с корупцията по високите етажи на властта.

Бойко Атанасов, който е прочут с рецензиите си към основния прокурор и прокуратурата, е измежду тримата претенденти от следователите в директните избори за членове на Висшия правосъден съвет. Право да избират имат 435 следователи, които ще дефинират един собствен представител във Висш съдебен съвет. Новият 25-членен състав на Съвета би трябвало да е комплектован до 3 октомври.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР