От ОУ Хр.Смирненски с гордост съобщиха, че техният проект Да

...
От ОУ Хр.Смирненски с гордост съобщиха, че техният проект Да
Коментари Харесай

Три училища в Раковски с одобрени проекти по Еразъм +

От ОУ " Хр.Смирненски " с горделивост оповестиха, че техният план " Да създадем утрешния свят в класната стая " по стратегия " Еразъм + " КА1: Образователна подвижност за жители е получил утвърждение. Неговата стойност е 19 435 евро и е финансиран от Център за развиване на човешките запаси, съфинансиран от Европейски Съюз. Това е четвърти план по КД1 на учебното заведение, финансиран за образование на учителите. Училището ни ще бъде част от световна просветителна мрежа на учебни заведения, преподаващи световните цели за стабилно развиване на Организация на обединените нации с учители, готови да основават образователни сюжети, които да слагат учениците в обстановки за решение на действителни проблеми.

Директорът на ОУ " Х.Ботев "   Кремена Алексиева също се похвали  с призово  място при селекцията на планови оферти по Ключова активност 1 – „ Мобилност “, браншове „ Училищно обучение “ на стратегия Еразъм+.

Проектното предложение на ОУ „ Христо Ботев “ – гр. Раковски е класирано на 7-мо място с 96 точки от общо 100 и е на стойност 12 780 евро. Името на плана е „ Да протегнем ръка за всяко дете ".

Целите на този план са директно свързани със тактиката на ОУ “Христо Ботев “ и Европейския проект за развиване на учебното заведение.

Добрият резултат е  с помощта на госпожа Косова и госпожа Лесова, които със своята безрезервност и упорита работа, вършат допустимо училището  да взе участие и работи по европейската стратегия Еразъм+.

Третото образователно заведение с утвърден план е Професионалната гимназия по селско стопанство в Белозем.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР