От основаването на платформата за продажба на автомобили mobile.de през 1996

...
От основаването на платформата за
продажба на автомобили mobile.de през 1996
Коментари Харесай

Втора ръка кола на знаменитост

От основаването на платформата за продажба на коли mobile.de през 1996 г. рекламите на кола втора употреба предишна собственост на известни персони карат сърцата на почитателите да бият по-бързо. През последните 25 години в онлайн портала за използвани автомобили имаше вълнуващи реклами от видни предишни притежатели, които даваха възможност на почитателите и колекционерите да осъществен една фантазия с колата на звезда.

Футболните почитатели и последователите на бившия народен треньор Йоахим Льов например можеха да закупят Mercedes-Benz E 240 Avantgarde от сполучливия треньор единствено за 16 900 евро и да донесат у дома парче от лятната приказка за 2014 година

Но освен футболните почитатели, а и любителите на музиката сега печелят емоциии за парите си - „ Тя е модел и изглежда добре “ - тази публикация свързва германските фенове на електро и поп музиката с паметната група Kraftwerk. Volkswagen Pretzel Beetle Type 11 на умрелия член на групата Флориан Шнайдер– Еслебен наистина привлича очите и сега се предлага за огромните 59 850 евро.

Очевидно почитател на някогашния международен шампион в тежка категория Владимир Кличко също удари шестицата. Допреди няколко дни Mercedes-Benz ML 320 CDI 4Matic 7G-TRONIC на украинеца се продаваше на mobile.de за яките 39 500 евро.

Например през 2016 година последователите на всички религиозни общности можеха да се почувстват малко като главата на католическата черква с неговия Lincoln Continental, благосъстоятелност на папа Йоан Павел II. Но възприятието да се возиш като папата имаше своята цена: за шестметра дългият, бял с четири порти автомобил трябваше да се броят половин милион евро.

За относително скромната сума от 15 000 евро през юни 2019 година, с Mercedes-Benz SL 500, имаше възможност да се получи не само елегантна класика на чист въздух, само че и представа за биографията на автомобила на милиардера и създателя на Microsoft Бил Гейтс. От 2000 до 2002 година роудстърът е бил част от сбирката транспортни средства за милиони долари на един от най-богатите хора в света.

Когато името "Madonna Louise Ciccone " се появява в документа за регистрация на превозното средство, купувачът със сигурност трябваше да се запита дали автомобилът на "Queen of Pop " Мадона не е трябвало да остане в музей, а не на улицата. Особено когато това е добре поддържан Mercedes 280 SE кабриолет. Колата, подарък на звездата от някогашния й съпруг Шон Пен, е благосъстоятелност на звукозаписната компания на Мадона до 1996 година и това имаше своята цена - Mercedesът струваше 189 000 евро.

Други забавни оферти за продажба на коли на звезди през последния четвърт век включваха Ford F150 Harley-Davidson Edition от гаража на спортната икона Михаел Шумахер, Porsche Panamera S E-Hybrid на Удо Линденберг от „ No Panic “ и даже класически елегантен Mercedes -Benz SL 500 на Донатела Версаче.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР