От опит знаем, че с наближаването на Коледа се повишава

...
От опит знаем, че с наближаването на Коледа се повишава
Коментари Харесай

Coca-Cola създаде уникална капачка за коледните празници

От опит знаем, че с наближаването на Коледа се покачва желанието да изненадаме обичан човек. Не всички изненади обаче се получават съгласно упованията. Вдъхновени от десетки създатели на не чак толкоз сполучливи коледни изненади, Coca-Cola сътвори „ Съобщение в бутилка Coca-Cola “ – неповторима капачка, позволяваща записването на гласови известия с дълготрайност до 30 секунди, които могат да бъдат прослушвани, до момента в който бутилката се отваря. Първата по рода си такава Coca-Cola бутилка ще се появи на пазара в Италия по време на тазгодишните декемврийски празници.

„ Целта ни е да зарадваме хората като им помогнем да благодарят на тези, които вършат тяхната Коледа специфична по изобретателен метод – с персонално известие до обичан човек, споделено чрез бутилка Coca - Cola . Така една неизменима част от празника – бутилката Coca - Cola се трансформира в пресен мотив за запаметяващо се прекарване “ , показа Палома Азулей, районен отговорник за креативната реализация на маркетинговите акции на Coca-Cola.

Кампанията включва видео, предопределено за разпространяване по интернет – и наличие за обществените медии, което започва в Италия този декември. Самото видео показва куп занимателни несполучливи опити за коледни изненади и приканва феновете да зарадват околните си със известие в бутилка Coca-Cola. Автор на концепцията е рекламна организация DAVID, а режисурата е дело на Лукас Шанън от водещата компания за произвеждане на клипове Landia.

Технологията за запис на тон е създадена от испанската цифрова организация Gigigo. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР