От няколо години двете фолк певица са в люта война,

...
От няколо години двете фолк певица са в люта война,
Коментари Харесай

Преслава спала и с Галин Вафлата!

От няколо години двете фолк певица са в люта война, а съгласно източници на Lupa.bg повода е мъж - брачният партньор на Галена.

Според слуховете Галин Вафлата е преспал с Преслава преди няколко години, до момента в който обичаната му жена е била на турне в странство. Галин се възползвал от нейното неявяване и вкарал в леглото надарената добричлийка.

Макар пред медиите производителят на вафли да твърди, че има безоблачна връзка с жена си, осведомени разясняват, че поради бурния си метод на живот и Галена, и Галин постоянно се задоволяват с непознати полови милувки.

Галин и Преслава се сближили след нейно присъединяване. " Вафладжията " бил с огромна компания другари, а Преслава не останала безразлична към богаташите. Изпълнителката почнала да се закача с Галин, който й давал тлъсти бакшиши, а след края на присъединяване на фолк певицата, двамата отпрашили с колата на Вафлата към прочут хотел.

Според мълвата двамата се отдали на физическото наслаждение, а по-късно Галена схванала какви ги прави най-хубавата й другарка. Така двете се намразиха и са в тиха война от няколко години.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР