От няколко години насам певицата Гери-Никол е сред идолите на

...
От няколко години насам певицата Гери-Никол е сред идолите на
Коментари Харесай

Ето как се прави яката дупара: Гери-Никол мачка във фитнеса

От няколко години насам певицата Гери-Никол е измежду идолите на всички младежи. Всички подрастващи желаят да копират шармантната госпожица по всички способи. Визиите ѝ несъмнено постоянно са уау и тъкмо това провокира голям интерес към нея. От няколко месеца тя се подвизава в поп-фолк средите.

Виж още: Мускули, преса като ренде и топ гъзар: Българин е риалити звезда в Съединени американски щати, гледат го милиони

Още от началото на музикалната си кариера певицата се отличава и със своето наличие. Всяка нейна ария се трансформира в същински шлагер. В обществените мрежи инфлуенсърката постоянно качва провокативни фотоси и видеа. 

Виж още: Най-лошите коси в родния шоубизнес: Кой е със сламена коса, коя е селска пръчка и кой въпреки всичко става

Гери постоянно е показвала по-пищни форми и в никакъв случай не се е тормози от това. През миналите месеци тя се отдаде на тренировки, с цел да зарадва почитателите с нови горещи форми. През 2018 година певицата пусна хитовата си ария „ Готина и луда “, в която пее за яката си дупара. В персоналния си Instagram профил тя качи видео, на което прави извършения за задните си елементи. Няма втора такава яка дупара – тук две отзиви няма.

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/gerynikol/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР