От няколко дни в Босилеградско, Република Сърбия, издирват изчезнала възрастна

...
От няколко дни в Босилеградско, Република Сърбия, издирват изчезнала възрастна
Коментари Харесай

Издирват възрастна жена, изчезнала край границата между България и Сърбия

От няколко дни в Босилеградско, Република Сърбия, търсят изчезнала стара жена, за която се допуска, че е допустимо да е минала границата, оповестиха за Българска телеграфна агенция от Културно-информационния център в Босилеград.

Павлина Илчева, която е на възраст към 80 години, е в неопределеност от 1 август. Тя е забелязана последно в този ден, към 14:00 часа, в село Ресен, наоколо до къщата си.

Жената се движи мъчно, с бастун, прецизираха от центъра.

Местните поданици на Ресен и жители на Босилеград към този момент няколко дни безрезултатно претърсват терена. Гъстата растителност съществено затруднява търсенето, споделиха още от там.

От през днешния ден сутринта в търсенето се е присъединила и профилирана полиция с подготвени кучета, които са претърсили терена, където се допуска, че се е изгубила дамата.

Къщата на изчезналата се намира на към 2,5 километра от границата с България. Една от хипотезите е, че може да е минала границата с България в региона на село Горно Уйно, община Трекляно. Органите на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил също са осведомени със случая, само че и там търсенето на този стадий е несполучливо.

Подобен случай имаше преди към пет години, когато стара жена от село Рибарци, Босилеградско, изчезна и трупът ѝ бе открит след към месец на българска територия, припомниха от центъра.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР