От няколко дни се появиха слухове, че рапърът Атанас Колев

...
От няколко дни се появиха слухове, че рапърът Атанас Колев
Коментари Харесай

Предрусал: Наско Колев преби Лидия и се разделиха

От няколко дни се появиха клюки, че рапърът Атанас Колев постоянно пребивал гаджето си – младата вяра на фолка Лидия. Последният побой се е състоял преди към две седмици и е препълнен чашата на търпението на нежната русокоска, която е решила да се раздели с побойника. Източници на „ Уикенд ” потвърдиха, че Наско и Лидия към този момент не са двойка и всеки продължава живота си независимо.

Доскоро двамата живееха чартърен в един от жилищата на фолкаджийката Емануела в комплекс „ Флора парк ”. Именно там са се разигравали побоищата, настояват осведомени. За систематичния тормоз над певицата сигнализират техни съседи, които към този момент са подали три тъжби в IV-то РПУ, потресени какво е насила да търпи бургаското девойче. Ченгетата идвали на адреса неведнъж, само че несъответстващият от дрога и алкохол Атанас Колев ги гонел тъй като „ бил почтен ”. Лидия също отричала за зверствата от боязън да не влезе в клюкарските летописи. Съседи настояват, че артистът измъчвал всекидневно мъничката си половинка, а виковете им огласяли целия комплекс. Почитателите на Лидия са разтревожени за живота и здравето на нежната русокоска, която прекарва младостта си в ястие на пердах и плесници.

В гилдията от дълго време се знаело за домашното принуждение в дома на Лидия и Наско, само че по остаряла българска традиция никой не надавал глас в отбрана на слабичката и нежна изпълнителка. Дори хазяйката й Емануела се правила на ни лук яла, ни лук мирисала. Това още повече амбицирало рапъра да млати половинката си като брашнян чувал, гневят се съседи и близки на двойката. Припомняме, че преди два месеца Мария беше пребита от мъжа си и то не за първи път. Оказа се, че Отварачката е редовно унизена, само че все пак се върна при побойника, който й е легален мъж – Мирослав Стоянов.

Наско Колев е някогашен обичан на поп дивата Мария Илиева, която го прелъсти до момента в който беше наставник в „ Х фактор ”, а варненецът беше участник в музикалния формат. Младокът показва мил темперамент по време на присъединяване си в един от сезоните на „ ВИП Брадър ”, само че съгласно осведомени в последните години той доста се е трансформирал, а под въздействие на тревата, която пуши още от сутринта, развил и страхотна експанзия.

Рапърът влиза в „ Игри на волята ”

Наско Колев ще се изявява в риалити шоуто „ Игри на волята ”. Варненецът към този момент е отпътувал за Резово, където стартираха фотосите на предаването. Атанас е прочут повече с присъединяване си в риалити шоута и завоеванията си в леглото, в сравнение с с музиката си. 26-годишният варненец към момента няма шлагер, въпреки от години да е на рап небосклона. Наско стана прочут около музикалното шоу „ Х фактор ”, където си го хареса Мария Илиева и го прелъсти. Тогава Атанас беше едвам 16-годишен. След това варненецът влезе във „ ВИП Брадър ”, където пък си го хареса журналистката Мира Добрева. Преди към 2 години рапърът се залюби с фолк певицата Лидия, само че се разделиха неотдавна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР